Пита
Лора и Стоян
600 г брашно 21 г прясна мая 1 ч. л. захар 40 г краве масло 1/2 ч. л. сол 50 г сода за хляб 1 яйце морска сол за поръсване |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2016 Просто невероятни.Много мекички.
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2016 Вкусни и лесни :)
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 супер рецепта
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2016 Ето моите питки
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2016 Интересни и лесни за приготвяне !
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...