Пастицио с тиквички
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2020 Еклер, здравейте! Ако не ви харесва розмарина, просто го пропуснете. В рецептата има риган, а може да добавите и мащерка. Поздрави от нас!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2020 С какво може да се замени розмаринът?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...