Горещи английски хлебчета
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2023 Всяка година си правя този козунак у дома.Тази година сложих още маслени,и какуле ,за да е по-ароматно!Дано се получи!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.04.2015 Аз я направих без канелата и мастиката. За половин доза с половината продукти станаха два разкошни козунака.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Да, Йоана, така е, маята не е малко - това е автентична гръцка рецепта и вкусът на козунаците е специфичен. Ако желаеш, можеш да намалиш количеството на маята, по твой вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2014 Маята не е ли много?
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...