Вал

Вал
ТИТЛА: Чирак
40 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
13.04.2015
под рецепта Тутманик
Веднаж вече направих коментар относно колко сполучлив и вкусен е този тутманик ( с по- малко мазнина за нас -60гр. краве масло и 1/4 ч. ч. олио.), няма да збъркате, дайте воля на своята креативност...
2
11.04.2015
под рецепта Гръцки козунак
Аз я направих без канелата и мастиката. За половин доза с половината продукти станаха два разкошни козунака.
3
под рецепта Тутманик
След много опити с други рецепти, тази за сега е най сполучлива въпреки, че от на свекърва ми по- хубав няма...Правя го през 2-3 дни. Децата нямат търпение дори да истине, напомня им за България всеки път. Анелия е права мазнината е твърде много, затова oт вторият път нататък слагам 60гр. краве масло и 1/4 ч. ч. олио. Според мен изглежда по добре, ако парчетата са 9. Едно за в средата и другите 8 леко се настъпват едно друго в тавичка с диаметър 30 см. Разточените листи са със също такъв диаметър, може и малко повече...Тутманик
Здравейте, разкошно предаване, страхотни рецепти... Вече незнам за кой път пробвам да направя козунак и все не става, всичко друго: пити, баници, мекици стават разкошни само козунакът ми не става. Мисля, че се далжи на брашното, използвам Стронг уайт. Винаги сам ползвала жива мая, но напоследък сухата ми варши по добра работа. Не съм пробвала да направя козунак със суха защото незнам, колко да сложа, бихте ли ми помогнали. Благодаря ви предварително.
5
под рецепта Прасковки
Щом се пече без вентилатор, това означавали, че неможе да се пекат във фурна, която задалжително работи с вентилатор. Благодаря ви прдварително.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: