Гръцки козунак
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 поръсва с пекорино *;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 Аз го приготвям с по-малко и различни подправки - нарязвам лук на кубчета, пресен розмарин, пекорино и зехтин :) Като се изпече, пак се поръсва и е уникално :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2014 Това е интерпретация на немския \"Фламмкухен\". Много е лесно и вскусно! Аз лично го приготвям с крем крем фреш и заквасена сметана, а лукът и беконът наръсвам отгоре, като лукчето е на малки полумесеци, а бекончето на малки \"пръчици\" или кубчера. Поръсвам с малко индийско орехче, черен пипер и сол. Има вариации, при които се слагат и дребни парченца полусварен картоф или вместо стар лук се слага праз - също стават невероятно бързо и вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И в действителност е! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 много вкусно "звучи"!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...