Фусили с патладжан, сирене чедър и шунка
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2014 Страхотно вкусна !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2013 Комбинацията пармезан, прошуто, смокини и рукола много ме зарадва. Тестото обаче ми стана много дебело и без коричка отдолу. Не трябваше да слагам цялото тесто. Явно тавичката ми е по малка. И без вентилатор фурната ми щеше да я опече по добре.
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...