Фусили с патладжан, сирене чедър и шунка
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2014 Страхотно вкусна !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2013 Комбинацията пармезан, прошуто, смокини и рукола много ме зарадва. Тестото обаче ми стана много дебело и без коричка отдолу. Не трябваше да слагам цялото тесто. Явно тавичката ми е по малка. И без вентилатор фурната ми щеше да я опече по добре.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...