Фусили с патладжан, сирене чедър и шунка
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2014 Страхотно вкусна !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2013 Комбинацията пармезан, прошуто, смокини и рукола много ме зарадва. Тестото обаче ми стана много дебело и без коричка отдолу. Не трябваше да слагам цялото тесто. Явно тавичката ми е по малка. И без вентилатор фурната ми щеше да я опече по добре.
|
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...