Спагети с доматен сос и кайма
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
за тестото (2 пици): 200 г пълнозърнесто брашно 200 г типово брашно 1/3 ч.л. суха мая 175 мл хладка вода 1 с.л. олио 1 с.л. сол 1 ч.л. захар | за гарниране (за 1пица): 100 г доматен сос 150 г колбас 100 г маслини 100 г кисели краставички 50 г царевица босилек на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...