Плодово-млечен кисел

Гост: д-р Лилия Стоянова
Източник: Бон Апети
Дата: 06.07.2002
Плодово-млечен кисел
 
Необходими продукти:
1 ябълка
1 ч. ч. прясно мляко
2 с. л. нишесте
1 с. л. захар


Начин на приготвяне:
1
Плодово-млечен кисел
Захарта и млякото се изсипват в подходящ съд и се кипват.
2
Плодово-млечен кисел 2
Съдът се оттегля от котлона. Прибавя се разтворено в малко студена вода нишесте и се бърка, докато се сгъсти.
3
Плодово-млечен кисел 3
Накрая се слага настърганата или нарязана наситно ябълка.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

16.03.2014
с друг плод става ли!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: