Охлювчета с кашкавал, шпеков салам и кисели краставички
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2015 Хляба стана много вкусен, хрупкав и ароматен.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2015 Много е вкусен !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2014 Аз го направих с царевично и пшенично брашно - 1:2 и се поучи страхотно!!!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2014 Невероятно попадение е тази рецепта,
вече е в топ 10 в домашното ни меню :)
Приготвих го вече два пъти!
Адмирации Лора и Стоян, аз съм ви фен!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 Много лесена рецепта за приготвяне, а вкусът е неповторим. С три думи: лесно, бързо и вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...