Подсладено свинско със зрял боб

Дата: 10.01.2005
Източник: Бон Апети
Подсладено свинско със зрял боб
 
Необходими продукти:
500 г свинско месо
1 с. л. захар или на вкус
1 ч. л. чубрица
2 с. л. доматено пюре
2 с. л. соев сос
1 щипка джинджифил
1 глава лук
2 пресни домата (250 г стерилизирани)
300 г зрял боб
1/2 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Подсладено свинско със зрял бобБобът се накисва в топла вода. След това водата се сменя, бобът се вари 30 минути в тенджера по налягане.
2
Подсладено свинско със зрял боб 2В голяма купа се смесват брашното, червеният пипер, джинджифилът, чубрицата и солта. Месото се нарязва на хапки от по 1-2 см. Парчетата се овалват добре в сместа и се запържват в сгорещена мазнина.
3
Подсладено свинско със зрял боб 3При месото се поставят нарязаният на полумесеци лук, захарта, синапеното семе и соевият сос. Задушава се под капак около 20 минути.
4
Подсладено свинско със зрял боб 4Поставят се доматеното пюре и бобът, разбърква се. Ястието се прехвърля в тава, отгоре се подреждат нарязани на колелца домати. Пече се в загрята до температура 180 градуса фурна. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


270 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Бързи сиренки за закуска
Симеонова Силвия се регистрира в сайта.
Румяна Атанасова се регистрира в сайта.
Мимс коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Мимс се регистрира в сайта.
Сиси се регистрира в сайта.
Донка коментира рецептата Супа от пащърнак и праз
Naiden Naidenov се регистрира в сайта.
dulce се регистрира в сайта.
Петя коментира рецептата Пилешки пай
Anna Ruseva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта