Подсладено свинско със зрял боб

Източник: Бон Апети
Дата: 10.01.2005
Подсладено свинско със зрял боб
 
Необходими продукти:
1 глава лук
1 щипка джинджифил
2 с. л. соев сос
2 с. л. доматено пюре
1 ч. л. чубрица
1 с. л. захар или на вкус
1/2 ч. л. червен пипер
500 г свинско месо
300 г зрял боб
2 пресни домата (250 г стерилизирани)


Начин на приготвяне:
1
Подсладено свинско със зрял боб
Бобът се накисва в топла вода. След това водата се сменя, бобът се вари 30 минути в тенджера по налягане.
2
Подсладено свинско със зрял боб 2
В голяма купа се смесват брашното, червеният пипер, джинджифилът, чубрицата и солта. Месото се нарязва на хапки от по 1-2 см. Парчетата се овалват добре в сместа и се запържват в сгорещена мазнина.
3
Подсладено свинско със зрял боб 3
При месото се поставят нарязаният на полумесеци лук, захарта, синапеното семе и соевият сос. Задушава се под капак около 20 минути.
4
Подсладено свинско със зрял боб 4
Поставят се доматеното пюре и бобът, разбърква се. Ястието се прехвърля в тава, отгоре се подреждат нарязани на колелца домати. Пече се в загрята до температура 180 градуса фурна. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: