Банани в сироп от лайм
Лора и Стоян
за портокаловия крем: 2 портокала (био) 190 г захар 70 г краве масло (студено) 3 жълтъка 1 яйце | за муса: 200 мл животинска сметана 150 г сирене „Маскарпоне“ 1 с. л. портокалов ликьор | за портокаловия прах: 80 г захар 1 с. л. лимонов сок корите от 4 портокала (био) |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...