Постен гювеч

Дата: 24.03.2010
Източник: Бон Апети
Постен гювеч
 
Необходими продукти:
1 буркан готов гювеч (700 г)
1 кг картофи
1 стрък праз
4 стръка пресен лук
1/2 връзка магданоз
4 с. л. олио
1 кубче зеленчуков бульон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се нарязват на четири. Празът се почиства и се нарязва на шайби, след което се запържва в олиото заедно с картофите. Добавят се гювечът, магданозът, нарязан наедро, бульонът и се овкусява със сол и черен пипер.
2
След като поври на огъня около 5 минути, гювечът се сипва в подходящ съд за печене, доливат се около 300 мл вода и се пече във фурна на 250 градуса около 20 минути. Гювечът се сервира, поръсен с нарязания наситно пресен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта