Мохито

Източник: Бон Апети
Дата: 24.03.2010
Мохито
 
Необходими продукти:
50 мл ром
20–30 мл сода
15 мл фреш лимон
2 ч. л. кафява захар
2 резенчета лайм
2–3 капки ангустура (горчивка)
връхчета мента


Начин на приготвяне:
1
Коктейлът се приготвя в хайбол, като връхчетата мента и резенчетата лайм леко се намачкват, за да подправят напитката. Сипват се фрешът от лимон и содата, добавя се захарта и се разбърква. Налива се ромът и се овкусява с капките горчивка. Пълни се догоре с лед и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Яхния от леща и картофи
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: