Мохито

Дата: 24.03.2010
Източник: Бон Апети
Мохито
 
Необходими продукти:
50 мл ром
20–30 мл сода
15 мл фреш лимон
2 ч. л. кафява захар
2 резенчета лайм
2–3 капки ангустура (горчивка)
връхчета мента
 

Начин на приготвяне:
1
Коктейлът се приготвя в хайбол, като връхчетата мента и резенчетата лайм леко се намачкват, за да подправят напитката. Сипват се фрешът от лимон и содата, добавя се захарта и се разбърква. Налива се ромът и се овкусява с капките горчивка. Пълни се догоре с лед и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ekaterina Blohina се регистрира в сайта.
Lisa S Slav коментира рецептата Пилешко с патладжани
Popova Stefka се регистрира в сайта.
Gerrii Karova се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Баварски портокалов крем
Tsvetelin Petrov се регистрира в сайта.
Pavlinka Boneva се регистрира в сайта.
Милена Колева се регистрира в сайта.
Veselina Nqgolova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта