Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги

Дата: 25.03.2010
Източник: Бон Апети
Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги
 
Необходими продукти:
50 г черни маслини без костилки
20 мл зехтин
2 стръка магданоз
1 скилидка чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги Маслините се сипват в подходящ съд за пасиране с малко от маринатата им.
2
Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги  2Магданозът се накъсва, като се ползват само листата, а дръжките може да се запазят за супа. Добавят се чесънът и зехтинът и всичко се пасира.
 
 
Пастите се комбинират добре със зеленчукови предястия, салати, рибни ястия и дресинги.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Варени яйца с млечен сос
Georgi R. Stoyanov се регистрира в сайта.
Цанко Петков се регистрира в сайта.
Гергана Султанова коментира рецептата Фъч
Камен Коев се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта