Спаначена крем супа със синьо сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2015 Отново приготвих по ИвоКивски.
Олиото от гроздови семки , замених със зехтин Екстра Върджин.
Кокосовото мляко замених със соево, но прибавих кокосови стърготини. Прибавих, за закачка, и щипка лют червен пипер , мое производство. Получи се доста вкусно.
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...