Крекери със сирене и кимион
Лора и Стоян
9. |
|
![]() Мария Петрова 04.11.2015 Станаха идеални. Малко са трудоемки с този начин на втасване и разточване, но резултатът определено си струва!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.03.2015 Добавих семена в тестото и преди да ги нагъна като хармоника вместо с пшенично поръсих с царевично брашно. Станаха фантастични.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2015 Стават страхотни
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2015 Лесни за приготвяне и много вкуснички и меки !
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 Много меки и невероятно вкусни...
|
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...
Съществува мнение, че английската кухня е трудно смилаема и скучна, тъй като в нея се...