Баница с месо
Лора и Стоян
125 г брашно (+ за разточване) 125 г ръжено брашно 1 ч. л. бакпулвер 1 с. л. кимион на зърна 5 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1 щипка сол 200 г краве сирене 200 г кисело мляко |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2019 Направих ги и ги комбинирах с разядката от сирене и орехи!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2017 Станаха много бързо, а и са много вкусни! :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2016 много вкусни станаха. Добавих и малко настърган кашкавал.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Чудесни!
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2015 Вкусни! \"Мина-замина\" и си похапвам! :-)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...