Прасковен крем в хрупкава купичка

Дата: 07.02.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пакетче сирене „Крема“
1 с. л. захар
20 г краве масло
6 листа точени кори
10 бишкоти
1-2 с. л. розова вода
2 с. л. нишесте
1 ч. ч. пудра захар
3 стерилизирани праскови
2 яйца
краве масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Прасковен крем в хрупкава купичкаСиренето се разбива в блендер.
2
Прасковен крем в хрупкава купичка 2Прибавят се 3 половинки от прасковите, жълтъците на яйцата и 2-3 с. л. пудра захар и сместа се пасира.
3
Прасковен крем в хрупкава купичка 3Полученият крем се овкусява с розовата вода.
4
Прасковен крем в хрупкава купичка 4Отделените белтъци се разбиват на сняг с останалата пудра захар. Бърка се, докато се получи твърда структура.
5
Прасковен крем в хрупкава купичка 5Разбитите белтъци се смесват с прасковения крем, като за по-добра плътност се прибавя нишестето.
6
Прасковен крем в хрупкава купичка 6Бишкотите се натрошават в блендер заедно със захарта, след което се добавя разтопеното масло.
7
Прасковен крем в хрупкава купичка 7Точените кори се нарязват на средно големи квадрати и се намазват с масло. Квадратните листове кори се поставят по три един върху друг, така че да се получат многоъгълници.
8
Прасковен крем в хрупкава купичка 8Многоъгълниците се поставят в предварително намаслени формички за печене. На дъното се сипват 1-2 ч. л. натрошени бишкоти и се покриват с крем.
9
Прасковен крем в хрупкава купичка 9Връхчетата на многоъгълниците се намазват с крем и формичките за печене се поставят в предварително загрята на 120 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта