Шоколадови алфахорес
Лора и Стоян
![]() |
1 ч. ч. брашно прясно мляко за разбиване 1 пакетче суха сметана 30 г краве масло 1 ч. л. канела 5–6 праскови 1 ванилия 2 с. л. прясно мляко 6 с. л. захар 50 г маргарин 2 яйца 1 ч. л. бакпулвер джоджен за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...