Пудинг с бял шоколад и горски плодове

Дата: 12.02.2012
Източник: Диана Петкова
ТИТЛА: Чирак
Пудинг с бял шоколад и горски плодове
 
Необходими продукти:
100 г меко масло
100 г кафява захар
100 г брашно
1/2 ч. л. бакпулвер
2 яйца
3 с. л. мляко
85 г натрошен бял шоколад
300 г микс замразени горски плодове
пудра захар и яйчен крем за сервиране
 

Начин на приготвяне:
1

Леко намаслете 1-литров кръгъл съд за микровълнова фурна или форма за кекс за мирковълнова фурна (20 см в диаметър). С ръчен електрически миксер разбийте заедно маслото, захарта, брашното с бакпулвера, яйцата и млякото за 2- 3 мин, до светла и пухкава смес.


2

Към нея добавете белия шоколад и повечето горски плодове. Пресипете сместа в съда и запечете в микровълнова фурна на силна степен за 10 - 12 минути, докато стегне и засъхне отгоре. Оставете пудинга да постои 5 мин, поръсете с пудра захар и го поднесете с останалите горски плодове и яйчен крем.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


178 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта