Зимна салата с пушена скумрия
Лора и Стоян
за тестото: 350 г брашно 175 г свинска мас 1 жълтък 1/2 ч. л. сол | за пълнежа: 1,6 кг телешки врат 100 г пушен бекон 1 глава лук 2 скилидки чесън 250 г печурки 1 корен пащърнак 4 стръка мащерка 1 дафинов лист 1 с. л. горчица 3 с. л. брашно 400 мл телешки бульон 400 мл тъмна бира 40 мл олио сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2014 Първият път готвя винаги по рецепта.Вторият път -добавих малко повече гъби и бекон и кисели краставички.Моите мъже в къщи харесаха пудинга-дори кучето опита/по скоро си изпроси/.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2014 тази рецепта е страхотна цялото семеиство я хареса
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...