Ризото по милански с гъби
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2017 ДК, времето за печене става с 30-40 минути повече.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2017 Ако искам да променя рецепата от 4 на 6 порции, примерно 1,8кг как се променя времето за печене? Благодаря!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2016 Това беше най-сочното печено което някога съм ял. Солта, която ползвах беше мокра и не залепна за месото ами се получи все едно че месото се пече в търбух от сол.
УНИКАЛНО!!!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Линда, принципно не би трябвало да се получи солено. Месото поема само толкова сол, колкото му е необходима. Преди сервиране трябва хубаво да се отстрани солта от повърхността, най-добре с четка.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2015 Стана страхотно крехко, деликатесно сухо и лесно. Само дето е една идея по-солено.... Дали някъде не съм сбъркала или е нормално?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...