Ризото по милански с гъби
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2017 ДК, времето за печене става с 30-40 минути повече.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2017 Ако искам да променя рецепата от 4 на 6 порции, примерно 1,8кг как се променя времето за печене? Благодаря!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.10.2016 Това беше най-сочното печено което някога съм ял. Солта, която ползвах беше мокра и не залепна за месото ами се получи все едно че месото се пече в търбух от сол.
УНИКАЛНО!!!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Линда, принципно не би трябвало да се получи солено. Месото поема само толкова сол, колкото му е необходима. Преди сервиране трябва хубаво да се отстрани солта от повърхността, най-добре с четка.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2015 Стана страхотно крехко, деликатесно сухо и лесно. Само дето е една идея по-солено.... Дали някъде не съм сбъркала или е нормално?
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...