Сирене по врачански

Дата: 17.11.2014
Източник: Plamena Nikolova
ТИТЛА: Чирак
Сирене по врачански
 
Необходими продукти:
400 г краве сирене
200 г луканка
2 глави лук
1 консерва домати
4 яйца
сол и черен пипер на вкус
50 мл олио
 

Начин на приготвяне:
1
Подговтете йенска тенджера или гювеч - средна големина.
2
Обелвате и нарязвате на кръгчета лука. Нарязвате луканката на парченца. Сиренето също нарязвате на големи парчета.
3
Намазняватее съда с олиото. Слагате 1/2 от консервата домати. След това слагате половината сирене, на следващия ред - едната нарязана глава лук и половината луканка. Поръсвате с черен пипер.
4
Повтаряте още веднъж процедурата с подреждането на продуктите - ред домати, сирене, лук, луканка, подправки.
5
Най-отгоре чуквате четирите яйца и затваряте съда. Слагате в студена фурна на 220 градуса. Печете 30 минути, след което махате похлупака и печете още 10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта