Фрикасе с гъби
Лора и Стоян
|
за супата: 3 тиквички 6 малки био-моркова 6 малки до средни картофа 1 глава стар лук 2 главички пресен кромид лук 1/3 връзка пресен копър 1/3 връзка пресен магданоз 1,5 - 2 л вода с ниска минерализация 50 г кускус 50 г масло 1/3 ч. л. млян бял пипер за аромат 1/2 с. л. зехтин „Екстра върджин“ около 1 с. л. сол | за застройката: 2 жълтъка 200 г кисело мляко 1 ч. л. препечено бяло брашно | за крутоните: 2 филии хляб 1-2 щипки сол 3-4 с. л. зехтин | за гарниране: 1/3 връзка пресен копър 1/3 връзка пресен магданоз 100 г обезсолено сирене на кубчета (по желание) |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2017 Защо трябва да се ползва огромната тенджера под налягане за количество общо около 2,5 л? Нали няма да се вари месо, а само зеленчуци?)))
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...