Шоколадов мус със зехтин и сол
Лора и Стоян
500 г сирене „Рикота“ 4 яйца 50 г грис от твърда пшеница (семолина) 150 г кисело мляко 100 г захар 500 г ябълки „Фуджи“ 1 щипка сол филирани бадеми за поръсване 40 г краве масло | за соса: 300 г замразени горски плодове 50 г захар 1 портокал 50 мл бренди 1 шушулка кардамон |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 това е любимият ми сладкиш ,направих го вече 3 пъти и ще продължавам да го правя.обожавам го.браво на лора и стоян
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...