Броколи и карфиол на фурна
Лора и Стоян
250 г брашно + за поръсване 150 г коприва 4 с. л. зехтин „Екстра върджин” сирене “Пармезан” за поръсване | за плънката: 300 г картофи 100 г сирене „Маскарпоне“ 100 г коприва сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.07.2014 вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2014 Гергана, разбира се, можеш да разточиш тестото с точилка.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2014 дали ще стане с точилка, защото нямам машина, а много ми се иска да ги пробвам...
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...