Ребърцата на бат Мариан

Дата: 08.10.2016
ТИТЛА: Чирак
Ребърцата на бат Мариан
 
Необходими продукти:
1,5 кг свински ребра
1 кг картофи
2 глави лук
1 бира
краве масло
сол и подправки на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Обелвате картофите, нарязвате ги на полумесеци и ги разпределяте в тавичка за печене.
2
Добавяте нарязания на кръгчета лук.
3
Измиваме предварително нарязаните ребърца. Поставяме ги върху подготвеното „легло” от картофи и лук, и ги посоляваме.

4
Нарязваме маслото на тънки филийки и го разпределяме върху ребърцата.
5
Сипваме около 250-300 мл бира в тавичката и печем ястието, до готовност, в предварително загрята на 200-250 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта