Репортерски хапки

Гост: Габриела Наплатанова
Източник: Бон Апети
Дата: 10.01.2004
Репортерски хапки
 
Необходими продукти:
4 лимона
4 яйца
магданоз за гарниране
200 г консерва риба тон
200 г майонеза
1 ч. л. горчица
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Репортерски хапки
Яйцата се сваряват и заедно с лимоните се нарязват на тънки филийки. В чиния се подреждат резените лимон, върху всеки се слага по един резен яйце и върху всяко от яйцата с лъжичка се поставя по малко от рибния пастет.
2
Репортерски хапки 2
Рибният пастет се приготвя, като всички продукти за него се пасират.
3
Репортерски хапки 3
Репортерските хапки се сервират охладени, гарнирани с листенце магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: