Репортерски хапки

Дата: 10.01.2004
Източник: Бон Апети
Репортерски хапки
 
Необходими продукти:
4 лимона
4 яйца
магданоз за гарниране
200 г консерва риба тон
200 г майонеза
1 ч. л. горчица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Репортерски хапкиЯйцата се сваряват и заедно с лимоните се нарязват на тънки филийки. В чиния се подреждат резените лимон, върху всеки се слага по един резен яйце и върху всяко от яйцата с лъжичка се поставя по малко от рибния пастет.
2
Репортерски хапки 2Рибният пастет се приготвя, като всички продукти за него се пасират.
3
Репортерски хапки 3Репортерските хапки се сервират охладени, гарнирани с листенце магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта