Егейски джъндък

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Егейски джъндък
 
Необходими продукти:
500 г кисело мляко
1-2 скилидки чесън
7-8 чорбаджийски чушки
2-3 с. л. зехтин
6-7 стръка копър
1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Егейски джъндъкВ прецеденото кисело мляко се слагат ситно нарзаните чесън и печени чорбаджийски чушки и се разбърква.
2
Егейски джъндък 2Добавят се нарязаният копър, зехтинът и солта и се разбърква. Преди да се сервира, отгоре се поръсва с малко копър и зехтин.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


141 ДУШИ ОНЛАЙН
Svetoslav Dimitrov се регистрира в сайта.
radi296 се регистрира в сайта.
Валентина се регистрира в сайта.
Марина Андреева се регистрира в сайта.
Jane Mare сготви Мусака
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта