Егейски джъндък

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Егейски джъндък
 
Необходими продукти:
500 г кисело мляко
1-2 скилидки чесън
7-8 чорбаджийски чушки
2-3 с. л. зехтин
6-7 стръка копър
1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Егейски джъндъкВ прецеденото кисело мляко се слагат ситно нарзаните чесън и печени чорбаджийски чушки и се разбърква.
2
Егейски джъндък 2Добавят се нарязаният копър, зехтинът и солта и се разбърква. Преди да се сервира, отгоре се поръсва с малко копър и зехтин.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта