Кефал яхния
Лора и Стоян
![]() |
4 пъстърви 2 скилидки чесън 1 глава червен лук 3 с. л. винен оцет 12 с. л. олио 2 с. л. магданоз 3-4 щипки естрагон 5 картофа 4 с. л. олио 50 г маслини магданоз за поръсване 1 буркан домати 1 връзка зелен лук 1 ч. л. горчица |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 На снимката се вижда за какво става въпрос. Продава се във всички магазини за керамика. Така се нарича, просто - керемида.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 По принцип знам какво е керемида.Някой би ли обяснил това специална керемида за готвене ли е, а ако е покривна керемида как да сложа 1 литър течност в нея?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...