Кефал в сладко-кисел сос

Източник: Бон Апети
Дата: 07.02.2002
Кефал в сладко-кисел сос
 
Необходими продукти:
3 с. л. захар
1 с. л. кетчуп
1/2 ч. ч. вода
4 кефала
3 с. л. нишесте
1 ч. ч. олио
2 скилидки чесън
1/2 ч. л. джинджифил
праз
1/2 буркан домати
3 с. л. винен оцет


Начин на приготвяне:
1
Кефал в сладко-кисел сос
Кефалът се почиства и от външната страна се правят няколко разреза.
2
Кефал в сладко-кисел сос 2
Поръсва се с нишестето и се пържи, след което се изважда от тигана.
3
Кефал в сладко-кисел сос 3
Чесънът и нарязаният на лентички праз се пържат в олио.
4
Кефал в сладко-кисел сос 4
Прибавят се доматите и подправките, пържи се 2 минути. След като сосът се сгъсти, се полива върху рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: