Кефал в сладко-кисел сос

Дата: 07.02.2002
Източник: Бон Апети
Кефал в сладко-кисел сос
 
Необходими продукти:
4 кефала
1 с. л. кетчуп
3 с. л. захар
3 с. л. винен оцет
1/2 буркан домати
праз
1/2 ч. л. джинджифил
2 скилидки чесън
1 ч. ч. олио
3 с. л. нишесте
1/2 ч. ч. вода
 

Начин на приготвяне:
1
Кефал в сладко-кисел сосКефалът се почиства и от външната страна се правят няколко разреза.
2
Кефал в сладко-кисел сос 2Поръсва се с нишестето и се пържи, след което се изважда от тигана.
3
Кефал в сладко-кисел сос 3Чесънът и нарязаният на лентички праз се пържат в олио.
4
Кефал в сладко-кисел сос 4Прибавят се доматите и подправките, пържи се 2 минути. След като сосът се сгъсти, се полива върху рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


159 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
Дарко публикува рецептата Тирамису
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта