Скумрия в чесново масло

Източник: Бон Апети
Дата: 21.02.2002
Скумрия в чесново масло
 
Необходими продукти:
3 скумрии
черен пипер и сол на вкус
100 г краве масло
60 мл зехтин
2 скилидки чесън (ситно нарязан)
1 с. л. лимонов сок
магданоз
сол и черен пипер на вкус
галета


Начин на приготвяне:
1
Скумрия в чесново масло
Рибата се почиства, нарязва се на котлети и се овкусява. Разпределя се в гювечета.
2
Скумрия в чесново масло 2
Маслото се разтопява и се смесва със зехтин. Вътре за 20 секунди се запържва чесънът.
3
Скумрия в чесново масло 3
Налива се лимоновият сок, добавя се нарязан магданоз, поръсва се със сол и пипер.
4
Скумрия в чесново масло 4
Рибните филета се поливат със соса и се поръсват с галета. Гювечетата се пекат 20 минути в загрята фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: