Скумрия в чесново масло

Дата: 21.02.2002
Източник: Бон Апети
Скумрия в чесново масло
 
Необходими продукти:
3 скумрии
черен пипер и сол на вкус
100 г краве масло
60 мл зехтин
2 скилидки чесън (ситно нарязан)
1 с. л. лимонов сок
магданоз
сол и черен пипер на вкус
галета
 

Начин на приготвяне:
1
Скумрия в чесново маслоРибата се почиства, нарязва се на котлети и се овкусява. Разпределя се в гювечета.
2
Скумрия в чесново масло 2Маслото се разтопява и се смесва със зехтин. Вътре за 20 секунди се запържва чесънът.
3
Скумрия в чесново масло 3Налива се лимоновият сок, добавя се нарязан магданоз, поръсва се със сол и пипер.
4
Скумрия в чесново масло 4Рибните филета се поливат със соса и се поръсват с галета. Гювечетата се пекат 20 минути в загрята фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта