Мусака по ивайловградски
Лора и Стоян
1 агнешки врат 1/2 ч. л. кимион 1 ч. ч. олио 200 мл бяло вино 2-3 дафинови листа 2-3 люти чушки 2-3 връзки зелен лук 3-4 шепи спанак 7-8 чушки 1 буркан стерилизиран гювеч сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...