Рибата на Гинчето от Варна

Гост: Тони Димитрова, певица
Източник: Бон Апети
Дата: 21.07.2007
Рибата на Гинчето от Варна
 
Необходими продукти:
1/2 кг филе от хек
400 г майонеза
3-4 глави червен лук
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Рибата на Гинчето от Варна
Лукът се почиства и се нарязва на шайби.
2
Рибата на Гинчето от Варна 2
Рибното филе се поставя в малка тава.
3
Рибата на Гинчето от Варна 3
Върху филето плътно една до друга се подреждат шайбите лук.
4
Рибата на Гинчето от Варна 4
Отгоре равномерно се нанася майонезата.
5
Рибата на Гинчето от Варна 5
Накрая ястието се поръсва с черен пипер на вкус и се пече 20-30 минути в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


150 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: