Рибата на Гинчето от Варна

Дата: 21.07.2007
Източник: Бон Апети
Рибата на Гинчето от Варна
 
Необходими продукти:
1/2 кг филе от хек
400 г майонеза
3-4 глави червен лук
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата на Гинчето от ВарнаЛукът се почиства и се нарязва на шайби.
2
Рибата на Гинчето от Варна 2Рибното филе се поставя в малка тава.
3
Рибата на Гинчето от Варна 3Върху филето плътно една до друга се подреждат шайбите лук.
4
Рибата на Гинчето от Варна 4Отгоре равномерно се нанася майонезата.
5
Рибата на Гинчето от Варна 5Накрая ястието се поръсва с черен пипер на вкус и се пече 20-30 минути в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


121 ДУШИ ОНЛАЙН
Цеца Бачовска се регистрира в сайта.
didi_86 се регистрира в сайта.
Катя Ванкова се регистрира в сайта.
Савелин се регистрира в сайта.
doseva6 коментира рецептата Печено зеле с ориз и сливи
doseva6 коментира рецептата Крем "Ванилия"
doseva6 коментира рецептата Копривена чорба с орехи
Mariyana Petrova коментира рецептата Кюфтета с ориз на фурна
Люба Тодорова коментира рецептата Картофено пюре
коментира рецептата Шоколадова мус торта с ягоди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта