Рибата на Гинчето от Варна

Дата: 21.07.2007
Източник: Бон Апети
Рибата на Гинчето от Варна
 
Необходими продукти:
1/2 кг филе от хек
400 г майонеза
3-4 глави червен лук
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата на Гинчето от ВарнаЛукът се почиства и се нарязва на шайби.
2
Рибата на Гинчето от Варна 2Рибното филе се поставя в малка тава.
3
Рибата на Гинчето от Варна 3Върху филето плътно една до друга се подреждат шайбите лук.
4
Рибата на Гинчето от Варна 4Отгоре равномерно се нанася майонезата.
5
Рибата на Гинчето от Варна 5Накрая ястието се поръсва с черен пипер на вкус и се пече 20-30 минути в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Малинка коментира рецептата Банофи пай
Даниел Банчев коментира рецептата Банофи пай
Райна Гагова коментира рецептата Яйчено къри с леща
Райна Гагова се регистрира в сайта.
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта