Рибата на Гинчето от Варна

Дата: 21.07.2007
Източник: Бон Апети
Рибата на Гинчето от Варна
 
Необходими продукти:
1/2 кг филе от хек
400 г майонеза
3-4 глави червен лук
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата на Гинчето от ВарнаЛукът се почиства и се нарязва на шайби.
2
Рибата на Гинчето от Варна 2Рибното филе се поставя в малка тава.
3
Рибата на Гинчето от Варна 3Върху филето плътно една до друга се подреждат шайбите лук.
4
Рибата на Гинчето от Варна 4Отгоре равномерно се нанася майонезата.
5
Рибата на Гинчето от Варна 5Накрая ястието се поръсва с черен пипер на вкус и се пече 20-30 минути в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта