Рибена чорба по градинарски

Ароматна супа в летен стил
Източник: Бон Апети
Дата: 01.09.2023

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г рибно рагу
300 г филе толстолоб
200 г глава целина
60 мл зехтин
1 глава лук
1 морков
1 връзка магданоз
2 стръка мащерка
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба по градинарски
Рагуто се слага в марля, заедно с дръжките от магданоза. Вари се около 40 минути в 1,2 л вода с малко сол. Марлята се изважда.
2
Рибена чорба по градинарски 2
Морковът, целината, лукът и листенцата магданоз се наситняват.
3
Рибена чорба по градинарски 3
Пържат се за кратко в загрят зехтин.
4
Рибена чорба по градинарски 4
Сипват се в рибният бульон и супата се готви 20 минути, като се овкусява с мащерка, сол и черен пипер. Котлонът се изключва.
5
Рибена чорба по градинарски 5
Филето от толстолоб се реже на кубчета и се пошира в горещата супа за около 2 минути.
6
Рибена чорба по градинарски 6
По желание се поднася с лимонови резени.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: