Рибни бухтички

френска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 03.04.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1/2 кг филе бяла риба
1 ч. л. сол
1 ч. л. къри
1 ч. л. бакпулвер
2 ч. ч. брашно
3-4 стръка копър
1 яйце
1 люта чушка
2 стръка лук
бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Рибни бухтички
Филетата риба се сваряват в подсолена вода, след което се нарязват надребно.
2
Рибни бухтички 2
Зеленият лук и копърът се нарязват наситно и се овкусяват с къри.
3
Рибни бухтички 3
Добавят се нарязаната наситно люта чушка и бялата риба.
4
Рибни бухтички 4
Поръсва се със сол и бял пипер.
5
Рибни бухтички 5
Слагат се брашното, бакпулверът, 1 ч. ч. хладка вода и яйцето.
6
Рибни бухтички 6
От полученото тесто се правят малки топки, които се пържат около 5 минути на маслена баня.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


182 ДУШИ ОНЛАЙН
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: