Рибни хапки

Дата: 05.08.2015
Източник: Мария
ТИТЛА: Чирак
Рибни хапкиРибни хапкиРибни хапки
 
Необходими продукти:
500 г филе от костур
1 ч. ч. царевично брашно
1 ч. ч. бяло брашно
1 щипка сол
6 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Рибното филе се поръсва със сол и се залива с олиото.
2
Оставя се да престои така около 1 час.
3
Всяко филенце се овалва в двата вида брашно, навива се и се захваща с клечка за зъби (по 2 филенца на клечка).
4
Пържат се в силно сгорещено олио и се сервират.



Съвет:
Може да се поднесат с доматен или с лимонов сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
Mariyana Petrova коментира рецептата Подправка „Заатар“
Майла се регистрира в сайта.
Marina Dobreva се регистрира в сайта.
zmugly сготви Гризини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта