Рибни хапки

Дата: 05.08.2015
Източник: Мария
ТИТЛА: Чирак
Рибни хапкиРибни хапкиРибни хапки
 
Необходими продукти:
500 г филе от костур
1 ч. ч. царевично брашно
1 ч. ч. бяло брашно
1 щипка сол
6 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Рибното филе се поръсва със сол и се залива с олиото.
2
Оставя се да престои така около 1 час.
3
Всяко филенце се овалва в двата вида брашно, навива се и се захваща с клечка за зъби (по 2 филенца на клечка).
4
Пържат се в силно сгорещено олио и се сервират.



Съвет:
Може да се поднесат с доматен или с лимонов сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта