Сарми от риба в маруля
Лора и Стоян
![]() |
500 г филе от бяла риба 2–3 с. л. соев сос 1/2 ч. л. сусамово масло 1 с. л. сусамово семе нишесте и олио за паниране 1 стрък чесън 1 ч. л. сусам 1 ч. л. соев сос 1 ч. л. смлян кориандър 1 стерилизирана люта чушка 1 суха люта чушка 1 резен джинджифил (1 ч. л. смлян) 4 с. л. кокосови стърготини 10 ивици лимонова кора сокът от 1/2 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...