Крушова пита с розмарин
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2017 Този е като на баба ми, но тя не слага масло в плънката, нито олио. Другата разлика е, че го покрива с друга кора и завива краищата на долната върху горната.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 19.06.2016 ето и моя пататник ,само че малко изменена рецепта аз сложих и яйца и го пекох във фурна стана страхотен
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 14.03.2015 Изпробвах вариант без масло и сирене (в къщи сме християни и спазваме постите), получи ми се, но много бързо свърши....
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2013 Здравейте! Как точно трябва да се пече пататникът в смисъл на колко силен котлон при 3о-те минути и променя ли се температурата при 15-те, когато се пече от другата страна?? Не знам защо , но нещо не ми се получава.. отдолу даже доста изгоря.. :(
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...