Руска кулебяка от бутертесто

Дата: 19.04.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Руска кулебяка от бутертесто
 
Необходими продукти:
1 кг бутертесто
1 кг зеле
4 с. л. краве масло
3 твърдо сварени яйца
2 щипки сол
за намазване:
1 яйце
 

Начин на приготвяне:
1
Зелето се нарязва наситно и се вари 8 минути. Отцежда се и се охлажда. Добавят се солта, нарязаните сварени яйца и маслото, и се разбърква.
2
Тестото се разточва на правоъгълна кора, с дебелина 5 мм. Слага се плънката и краищата на тестото се защипват.
3
Кулебяката се слага със защипаните краища надолу в напръскана с вода тава. Намазва се с разбито яйце, надупчва се с вилица и се пече на 240 градуса до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


219 ДУШИ ОНЛАЙН
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
Дарко публикува рецептата Тирамису
Ana Maria Petkova коментира рецептата Ягодово парфе
Ива Русанова се регистрира в сайта.
Ana Maria Petkova се регистрира в сайта.
Марияна Разложкова се регистрира в сайта.
Владимир Михайлов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта