Руска кулебяка от бутертесто

Дата: 19.04.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Руска кулебяка от бутертесто
 
Необходими продукти:
1 кг бутертесто
1 кг зеле
4 с. л. краве масло
3 твърдо сварени яйца
2 щипки сол
за намазване:
1 яйце
 

Начин на приготвяне:
1
Зелето се нарязва наситно и се вари 8 минути. Отцежда се и се охлажда. Добавят се солта, нарязаните сварени яйца и маслото, и се разбърква.
2
Тестото се разточва на правоъгълна кора, с дебелина 5 мм. Слага се плънката и краищата на тестото се защипват.
3
Кулебяката се слага със защипаните краища надолу в напръскана с вода тава. Намазва се с разбито яйце, надупчва се с вилица и се пече на 240 градуса до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта