Салата "Мери"

Гост: Маргарита Хранова, певица
Източник: Бон Апети
Дата: 31.03.2007
Салата
 
Необходими продукти:
200 г соеви кълнове
1 щипка черен пипер
1 с. л. вегета
2-3 с. л. балсамов оцет
6-8 с. л. зехтин
бялата част на 1 стрък чесън
1 авокадо
1 салата "Айсберг" (300 г)
50-60 г белени слънчогледови семки
200 г царевица
пармезан за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Салата
Салатата "Айсберг" се нарязва наедро и се слага в салатиера.
2
Салата
Прибавя се царевицатa.
3
Салата
Сипват се соевите кълнове.

4
Салата
Слънчогледовите семки се запичат на сух тиган и също се добавят в купата.
5
Салата
Прибавя се нарязаният наситно стрък чесън.
6
Салата
Салатата се овкусява със зехтин, балсамов оцет, черен пипер и вегета.
7
Салата
Авокадото се обелва, костилката се маха и плодът се нарязва на тънки ивици.
8
Салата
Ивиците авокадо се подреждат в подходяща чиния във формата на маргаритка. Отстрани се сипва салатата и се поръсва с настърган пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: