Салата „Мимоза"

Дата: 22.12.2013
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Салата „Мимоза\
 
Необходими продукти:
200 г маруля
200 г моркови
200 г зеле
2 яйца
3 с. л. зехтин
1 с. л. сок от лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете наситно почистените и измити маруля и зеле, а морковите настържете на ренде. В подходяща купа смесете нарязаните продукти.
2
Яйцата се сваряват, жълтъците се отделят и се намачкват в малка купичка. Добавят се към зеленчуците. Подправете салатата в следната последователност: първо със солта и черния пипер, после добавете сока от лимон, а накрая и зехтина. Разбъркайте всичко добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


638 ДУШИ ОНЛАЙН
Йоли се регистрира в сайта.
Pepa Mincheva се регистрира в сайта.
denitsak коментира рецептата Ризото със спанак и гъби
Борислав коментира рецептата Парижки ньоки
Таня Георгиева се регистрира в сайта.
Петя Минкова Матанова се регистрира в сайта.
Аделаида коментира рецептата Торта „Опера“
Аделаида коментира рецептата Торта от блини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта