Салата „Негропонте“
Лора и Стоян
![]() |
250 г аспержи 2 с. л. балсамов оцет 3-4 с. л. зехтин 5-6 с. л. галета 10-12 листа пресен босилек 1 яйце 1-2 домата 50-100 г настърган пармезан 200 г бейби моцарела брашно за паниране |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...