Салата от карфиол
Лора и Стоян
250 г булгур (без варене) 1 консерва нахут (400 г) 1 червена салата 5 червени печени чушки 1 глава червен лук 90 мл зехтин „Екстра върджин“ 30 мл бял балсамов оцет 1 ч. л. мед 1/4 ч. л. лют червен пипер сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2021 Много приятна салата. Харесва ми
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.04.2020 Използвахме зелена салата и ризони, вместо булгур. Свежа и приятна се получи :)
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2017 Получи се прекрасно с печените чушки, въпреки, че и аз я направих със зелена салата.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2016 Много ни хареса, наистина добро предложение. Аз я направих с обикновена салата, не намерих червена, но пак стана много свежа.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2016 Не съм очаквал че ще се получи такова приятно съчетание от използваните продукти.
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...