Салата от спанак и сирене "Пармезан"
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2014 Влюбена съм в тази типично есенна салата. Аз не си играя с редене в рингове - смесвам зеленчуците, приготвям дресинга, с който ги заливам и готово. Засега предпочитам да пропускам ябълката, защото дресингът е доста сладък.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...