Салата от зелен фасул
Лора и Стоян
300 г зелена леща (френска) 1 връзка моркови 1 връзка репички 1/2 връзка мащерка 1 глава червен лук 2 скилидки чесън 1 дафинов лист 50 г печени белени фъстъци 1/2 ч. л. кимион сол и черен пипер на вкус зехтин за поливане | за дресинга: 1/2 лимон 1 скилидка чесън 2 с. л. фъстъчено масло сол на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2017 Не ми допадна тази салата!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2016 Вкусът на фъстъците, включителното и на фъстъченото масло е добър коплимент към лещата, морковите и репичките.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...