Салата от цвекло и пушена риба

Дата: 19.01.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг червено цвекло (малки глави)
400 г пушена скумрия
100 г рукола
100 г сирене „Крема“
1/2 връзка копър
2 с. л. каперси
1 с. л. ретро горчица
1/2 ч. л. сух естрагон
кората от 1 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Салата от цвекло и пушена рибаЦвеклото се измива и всяка глава се увива в алуминиево фолио. Пече се 1 час в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
2
Салата от цвекло и пушена риба 2След това се обелва и се настъргва на едро ренде.
3
Салата от цвекло и пушена риба 3Към цвеклото се добавят накъсаната риба, каперсите, горчицата, настърганата кора от лимона, естрагонът, наситненият копър и се разбърква.
4
Салата от цвекло и пушена риба 4Слага се и руколата и отново се разбърква. Салатата се поднася, гарнирана със сиренето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


273 ДУШИ ОНЛАЙН
Карина Трендафилова се регистрира в сайта.
Диана Георгиева се регистрира в сайта.
Dilyana Todorova се регистрира в сайта.
Xristina Dimova се регистрира в сайта.
Каролина Кралева се регистрира в сайта.
Таня Лазарова се регистрира в сайта.
Любослава се регистрира в сайта.
Charly Romano се регистрира в сайта.
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Кифлички с локум
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта