Салата от цвекло и пушена риба

Богата и засищаща
Източник: Бон Апети
Дата: 17.09.2024

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг червено цвекло (малки глави)
400 г пушена скумрия
100 г рукола
100 г сирене „Крема“
1/2 връзка копър
2 с. л. каперси
1 с. л. ретро горчица
1/2 ч. л. сух естрагон
кората от 1 лимон


Начин на приготвяне:
1
Салата от цвекло и пушена риба
Цвеклото се измива и всяка глава се увива в алуминиево фолио. Пече се 1 час в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
2
Салата от цвекло и пушена риба 2
След това се обелва и се настъргва на едро ренде.
3
Салата от цвекло и пушена риба 3
Към цвеклото се добавят накъсаната риба, каперсите, горчицата, настърганата кора от лимона, естрагонът, наситненият копър и се разбърква.
4
Салата от цвекло и пушена риба 4
Слага се и руколата и отново се разбърква. Салатата се поднася, гарнирана със сиренето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


176 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: