Салата „Часовник\"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2021 Много я харесаха, не успях дори да снимам...
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2014 Приготвих тази салата за мои гости и беше приета с възторг! Наистина бях изненадана от балансирания вкус, който се получи между сладко, солено и специфичния аромат на синьото сирене. Аз отдавна обработвам червеното цвекло чрез печене. По мое мнение при този тип обработка цвеклото загубва до голяма степен характерния си привкус на пръст като същевременно мисля, че му се запазват хранителните свойства. А сините сливи пък много деликатно подслаждат салатката и балансират аромата на синьото сирене и цвеклото. Горещо препоръчвам рецептата на хората, които обичат да изпробват нови вкусове!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2014 Леко акстравагантен вкус, но много вкусна салата:)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...