Салата с риба тон и червен лук

Дата: 13.04.2019
Източник: Zina Tashkova-Filcheva
ТИТЛА: Чирак
Салата с риба тон и червен лук
 
Необходими продукти:
180 г риба тон (консерва в собствен сос)
1 краставица
1 авокадо
1 глава червен лук
1 лимон
магданоз, сол и зехтин на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Червеният лук се нарязва на лентички. Ако много го обичате, може и 2 глави, като съответно увеличавате количеството на другите продукти.
2
Краставицата се реже на широки кубчета, като най-лесно е да я разделите наполовина и всяка от половинките на още половина по дължина. Авокадото - на квадратни или правоъгълни форми, както е удобно.
3
Магданозът се реже на ситно. Смесват се всички продукти, разбърква се, подправя се със сол, зехтин и с лимона.
Бон апети!

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
SuperMag коментира рецептата Пиле „Тетрацини“
SuperMag коментира рецептата Муртабак с телешко и зеле
SuperMag коментира рецептата Соленки с лимец и сирене
SuperMag коментира рецептата А ла чийзкейк
SuperMag коментира рецептата Зелен боб в гювеч
SuperMag коментира рецептата Нахутена шакшука
SuperMag коментира рецептата Пиката ала миланезе
SuperMag коментира рецептата Целувчен милфьой с малини
SuperMag коментира рецептата Рататуй
SuperMag коментира рецептата Френски хляб
SuperMag коментира рецептата Коблер с праскови и малини
Диана Костова се регистрира в сайта.
Плами се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта