Салата с целина и ябълки

Източник: Бон Апети
Дата: 16.11.2004
Салата с целина и ябълки
 
Необходими продукти:
100 г от глава целина
1 ябълка
150 г кисело мляко
1/4 ч. л. къри
1 щипка сол


Начин на приготвяне:
1
Салата с целина и ябълки
Целината се почиства, обелва се и се нарязва на тънки ивици. Бланшира се в кипнала подсолена вода за 2-3 минути, след което се изцежда и се полива със студена вода. Поставя се в купа заедно с обелената и нарязана на тънки ивици ябълка.
2
Салата с целина и ябълки 2
В отделен съд се смесват киселото мляко, кърито и солта. Добавят се при целината и ябълката. Разбърква се и се поднася.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: